укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Нова серія Tempus від Magnat

Нова серія Tempus від Magnat – techzone.com.ua

Нова серія Tempus є добре продуманим асортиментом сучасних акустичних систем у класичному дизайні за доступною ціною.  Провідний німецький журнал для фахівців та споживачів AV-Magazin провів ґрунтовний аналіз та серйозне тестування цієї новинки.

Лінійкою Tempus Magnat розширює та значно доповнює свій портфель продукції початкового цінового рівня. На відміну від дорожчої серії Shadow, компанія з міста Pulheim (передмістя Кельна) не пропонує Tempus у лакованих корпусах. При цьому зусилля конструкторів не пропали даремно і досягнуті ними технічні результати, кажуть самі за себе, а це навіть чудова якість звуку. На даний момент серія включає всі типи акустичних систем для стерео і багатоканального використання. А саме, це підлогові системи Tempus 77 для використання. як фронтальні компоненти кінотеатру або стереопари. Центральний канал кінотеатру – Tempus Center 22. Два компактних тилових поличкових динаміка і активний сабвуфер Sub 300A, для відтворення глибокого басу. Корпуси всіх акустичних систем Tempus мають попелястий декор. Їх можна вибрати в класичному чорному кольорі, що не виходить з моди,  або в класичному мокко – коричневому кольорі.  Пропонований нижче комплект кінотеатру 5.1  можна придбати за рекомендовану роздрібну ціну 38729 гривень.

Відмінний дизайн та майстерність виробника

Акустичні системи серії Tempus мають класичний, популярний дизайн. Прямокутні корпуси виготовлені з добірної ДВП з декоративним покриттям. Якість покриття ідеальна і вражає точністю обробки. Полочники і центральний канал встановлюються на ніжках з гуми, підлогові гучномовці обладнані металевими шипами або підніжками. Останні виготовлені з пластмаси і можуть бути загвинчені в нижню частину опорної плити за короткий час. У фронтальну стіну  Тempus 77 вмонтовано чотири гучномовці. Це зроблено не тільки для привабливості, але й з розрахунку запобігання виникненню сторонніх переображень на краях вуферів і передній панелі твітера.   Сріблястий метал передніх фланців надає динамікам значного і елегантного вигляду. Зважаючи на привабливу ціну, новий асортимент Tempus від Magnat вражає якістю як матеріалу так і виготовлення.

Технологія:  пасивні акустичні системи Tempus.

Будь-який, хто думає, що Magnat заощадив на технології в недорогому асортименті, погано знає  Magnat. Німецька компанія з Пульхайма розробила і призвела нову лінійку з такою ж ретельною увагою до деталей, як при створенні своєї основної серії Quantum. Наприклад, у системах використовуються кросовери з можливістю регулювання амплітуди та фази.  У їх виробництві використані високоякісні компоненти, які забезпечують поділ у 24 дБ на октаву.  Це означає, що кожен гучномовець відтворює лише діапазон частот. Для відтворення високих частот Magnat обрав нещодавно розроблений купольний твіттер. Твітер, відомий як fmax, здатний відтворювати сигнал частотою до 45000 герц. Високочастотний фільтр має зріз близько 3300 герц. Для створення можливості відтворення широкого діапазону частот якнайкраще, Magnat використовує дифузор діаметром 25 мм з найтоншої тканини. Завдяки особливій формі фронтальної частини твітера вдалося вдало покращити характеристики дисперсії, що призвело до покращеного відтворення на великих кутах прослуховування. Потужний  неодимовий магніт забезпечує правильне відтворення навіть при високих навантаженнях і, отже,  великої гучності. І високі напольники Tempus 77 та компактні поличники Tempus 33 у басовому та середньочастотному діапазоні обладнані гучномовцями із 170-міліметровими дифузорами.  Дифузор виготовлений із пресованої целюлози з верхнім захисним покриттям. Завдяки цьому Magnat забезпечує ідеальне поєднання необхідної жорсткості, легкості для хорошого демпфування та природної відсутності стороннього резонансу. Достатня потужність відтворення забезпечується вентильованими звуковими котушками, розташованими у вузьких зазорах магнітної системи, що забезпечує ефективну екскурсію дифузора (рух вперед та повернення у вихідне положення). Підвіс дифузора утримується міцним металевим кошиком з вентиляційними отворами великого розміру для мінімізації опору повітря під час стиснення.

Технологія:  активний сабвуфер Tempus.

Для ефективного відтворення звуку низьких частот використовується значний сабвуфер, розмірами 35 см завширшки, 45 см заввишки і вагою 16,3 кг. Сабвуфер має свій вбудований цифровий підсилювач. Він розташований за гучномовцем і забезпечує потужність до 240 Вт. Басовий гучномовець має дифузор вражаючих розмірів 300 мм у діамет.ре та забезпечений пилозахисним ковпаком. Як і у випадку менших за розміром гучномовців, дифузор сабвуфера Tempus виготовлений з пресованого картону зі спеціальним матеріалом. захисним покриттям. Завдяки гумовому підвісу, та глибокій кишені магнітної системи, дифузор з потужною звуковою котушкою може здійснювати  широкі поршнеподібні рухи без особливих зусиль. Два точно розраховані і детально побудовані бас рефлекс каналу посилюють найглибший бас. Конструкція гучномовця та боксу має низький опір повітряному потоку, розрахована на чудову вентиляцію та абсолютно позбавлена стороннього шуму навіть за високої гучності звуку.

Якість звуку.

Для контрольного прослуховування використовувався трек із фільму "Battleship" за участю зірки ритм-н-блюзу Ріанни. Звуки морського бою, що пролітають через нашу кімнату, прослуховування снарядів і ракет були настільки реалістичні, що ми відразу ж опинилися в гущі подій. Комплект 5.1 домашнього кінотеатру Tempus чудово впорався із завданням точного розміщення звукових ефектів, створивши вражаючу об'ємну, просторову 3D сцену.  У те саме  час сабвуфер вразив своєю першокласною роботою, відтворюючи глибокий, різноманітний динамікою, реалістичний бас. Великий сабвуфер безперервно заповнював весь простір залпами та гуркотом найбільшої гучності, цього варто було послухати.

Завдяки своєму нейтральному настроюванню, комплект виявився більшим, ніж чудово звучить при тестуванні звукового треку співачки Katie Melua. Голос звучить природно, з помітною силою та чутними найдрібнішими деталями.

Чіткий висновок :

Нова серія Тempus від Magnat – це першокласна якість звуку за резонною ціною. Тим, хто шукає класичний комплект акустики домашнього кінотеатру із сильним басом, тривимірним об'ємним звуком, ми наполегливо рекомендуємо обрати Акустика Magnat Tempus 77 

Акустику Magnat завжди можна оцінити та купити у нас у шоурумі Техзона – офіційного дилера акустики магнат.

Очікуємо на прослуховування за адресою Київ вул. Івана Гонти 3а корпус 1

Перейти в каталог