укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Запальничка Zippo 1610 SLIM HIGH POLISH CHROME

Код товару: 1304762
В наявності
1 210  грн
+ безкоштовна доставка від 4000 грн.
Приймаємо:
mastercard visa applepay googlepay
Відгуків ще немає
Бренд
Zippo
Тип: Бензинова (паливо Zippo продається окремо) Конструкція: Вітрохахисна Підпалювання: Кремнієвий Гарантія: Пожиттєва від виробника Комплектація: Запальничка не заправлена (паливо придбається окремо), фірмова коробка Міжнародний артикул Zippo: 1610 Підходить для гравіювання: Так Країна виробництва: США. Бредфорд Матеріали та розміри Матеріал корпусу : Метал Колір корпусу: Сірий Висота, мм: 60,3 Ширина, мм: 28,6 Товщина, мм: 9,6 Вага, г: 42,5
Доставка товару по Києву: складає 100 грн *,
а при замовленні на суму понад 4000 грн. доставка безкоштовно!
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Опис

Вузька модель запальнички (SLIM) на ринку з'явилася в 1956 році і позиціонувалась як витончена запальничка для жінок. Витончена, легка і витончена за розмірами запальничка займає менше місця в жіночій сумочці або кишені. Запальничка має глянсову поліровану поверхню. Рівний однотонний колір корпусу запальнички дозволяє наносити на ньому будь-які зображення та слогани різними методами гравюру, чим користуються багато компаній для виготовлення сувенірної продукції. Не дивлячись на форму і розмір корпусу, що змінилися, SLIM ZIPPO залишаються стовідсотково впізнаваними і не втрачають своїх знаменитих якостей - так само як і будь-яка запальничка ZIPPO, вузька запальничка надійна і готова служити Вам практично вічно. Відповідає всім вимогам якості ZIPPO Company® та має безстрокову гарантію.

Класична вітрозахисна запальничка High Polish Chrome від американського виробника Zippo є чудовим подарунком для джентльменів і леді, які цінують високу якість і надійність. Вона має всі характеристики, які зробили бренд Zippo знаменитим: кремнієвий підпал, бензинове паливо і надійний вітрозахист, що гарантує довгий термін служби.

Відмінною рисою цієї запальнички є її зменшені розміри - 5,5х3 см, що робить її зручною для повсякденного носіння. Спочатку ці розміри були призначені для жінок, але завдяки своїй компактності, вони завоювали популярність серед чоловіків.

Особливий глянсовий фініш корпусу High Polish Chrome надає запальничці елегантного і стильного зовнішнього вигляду, виділяючи її серед оточуючих. Цей аксесуар не тільки функціональний, а й слугує помітним акцентом вашого стилю. З такими розмірами і вишуканим дизайном, ця запальничка легко стане невід'ємним аксесуаром для повсякденного життя, підкреслюючи ваш індивідуальний стиль і смак.

Характеристики
Бренд
Zippo
Тип товара
Запальничка
Розмір зажигалки
Slim

Відгуки

Відгуків про "Запальничка Zippo 1610 SLIM HIGH POLISH CHROME" ще немає.
Будьте першим!

Ваш відгук

* - поля обов'язкові для заповнення
Подібні товари
Ви дивилися
( 1)