укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Запальничка Zippo Rustic Bronze Zippo Lasered 49839 ZL

Код товару: 1304758
В наявності
2 230  грн
+ безкоштовна доставка від 4000 грн.
Приймаємо:
mastercard visa applepay googlepay
Відгуків ще немає
Бренд
Zippo
Тип: Бензинова (паливо Zippo продається окремо) Конструкція: Вітрохахисна Підпалювання: Кремнієвий Гарантія: Пожиттєва від виробника Комплектація: Запальничка не заправлена (паливо придбається окремо), фірмова коробка Міжнародний артикул Zippo: 49839 ZL Підходить для гравіювання: Так Країна виробництва: США. Бредфорд Матеріали та розміри Матеріал корпусу : Метал Колір корпусу: Коричневий Висота, мм: 56,5 Ширина, мм: 38,1 Товщина, мм: 12,7 Вага, г: 82
Доставка товару по Києву: складає 100 грн *,
а при замовленні на суму понад 4000 грн. доставка безкоштовно!
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Опис

Zippo 49839 Rustic Bronze 49839ZL - це елегантна модель знаменитої Зіппо-запальнички, яка вирізняється оригінальним покриттям під патину з матовим ефектом і логотипом Zippo. Ця бензинова запальничка без малюнка має міцний латунний корпус з вітрозахисною конструкцією, забезпечуючи надійну роботу в будь-яких погодних умовах.

Оформлення в стилі "сільської бронзи" надає їй особливого шарму, а оксамитові сірі вставки додають додатковий акцент, роблячи її стильним аксесуаром. Поверхня запальнички піддається гравіюванню, що відкриває можливості для персоналізації та створення унікального подарунка.

Ультрастильний дизайн поєднується з бездоганною якістю, забезпечуючи не тільки естетичний зовнішній вигляд, але й надійність у використанні. Ергономічність і компактність роблять цю запальничку зручною для повсякденного використання. Зіповське клацання під час відкриття та закриття додає пустотливого настрою, а доступна ціна робить її привабливим вибором як для тих, хто шукає креативний подарунок, так і для тих, хто хоче додати стильний аксесуар до своєї колекції.

Запальничка не заправлена. Потрібне оригінальне паливо Zippo (продається окремо).

Характеристики
Бренд
Zippo
Тип товара
Запальничка
Розмір зажигалки
Classic

Відгуки

Відгуків про "Запальничка Zippo Rustic Bronze Zippo Lasered 49839 ZL" ще немає.
Будьте першим!

Ваш відгук

* - поля обов'язкові для заповнення
Подібні товари
Ви дивилися
( 1)