Maison Francis Kurkdjian À La Rose Парфумована вода для жінок 70 мл
а при замовленні на суму понад 5000 грн. доставка безкоштовно!
Безготівковій розрахунок
Парфумерна вода À la rose – це данина жіночності, освідчення в коханні, втілене в ароматі. Легкий та чуттєвий аромат, що представляє дві виняткові троянди: дамаську та центифолійську. Вони доповнюють одна одну, даруючи вам мускусний квітковий парфум, який є водночас ніжним та пишним. У кожному флаконі цієї парфумерної води двісті п'ятдесят свіжозрілих та досконалих центифолійських троянд. Вони грають квітковий фон для м'яких та чуттєвих медових акцентів, а есенція зі ста п'ятдесяти дамаських троянд доповнює верхні ноти своїм грушевим та лічі тембром. Парфумерна вода À la rose Maison Francis Kurkdjian сміливо поєднує елегантність сяючої жіночності з примхливим безтурботним стилем.
Ольфакторні нотки
Мускуси
Спочатку видобутий з тибетських кабарг, натуральний мускус заборонений у парфумерії з 1973 року. Синтетичні молекули, розроблені для його заміни, з'явилися наприкінці 19 століття, тому сьогодні існує широкий вибір мускусних нот з ольфакторною палітрою від фруктових до деревних та тваринних аспектів. Мускуси - це дуже стійкі та відносно нелеткі базові ноти. Вони широко використовуються в мийних засобах та пом'якшувачах білизни, і їх зазвичай називають білими мускусами, оскільки вони викликають аромат м'якої, пухнастої чистої білизни та викликають відчуття ніжності та комфорту, що підходить для всіх видів ароматів. Завдяки своїй неповторній м'якості, високо цінується широкою публікою, сьогодні мускусні ноти присутні в переважній більшості жіночих та чоловічих парфумів.
Запашний горошок
Запашний горошок — це біла або яскрава квітка кучерявої рослини, що походить з південної Італії. Його пелюстки у формі папільйот випромінюють дуже ніжний, солодкий, медовий аромат, який також можна знайти в жимолості або квітці апельсина, але без характерних квіткових граней. Запашний горошок — це німа квітка, а це означає, що його аромат неможливо отримати природним шляхом. Змішуючи різні інгредієнти, Френсіс Куркджян відтворив аромат білого запашного горошку, найароматнішого представника родини. Результатом є свіжа, м’яка та ніжно пудрова квіткова нота з ледь помітними медовими відтінками.
Троянда центіфолія
Також звана травневою трояндою – оскільки це місяць її цвітіння – троянда Centifolia особливо цінується на півдні Франції. Це інший сорт, який використовується в парфумерії, поряд з трояндою Damascena . Її назва, «сто листків» латиною, пояснюється численними пелюстками, що перекриваються. Вона особливо ніжна, цвіте лише раз на рік, що пояснює її рідкість та високу вартість. Троянди збирають вручну, рано вранці. Занадто ніжні для дистиляції, зібрані квіти троянди Centifolia екстрагують леткими розчинниками для отримання абсолю. Цей абсолют троянди використовується в серці та базових нотах парфумів. Її щедрі та складні квіткові ноти троянди виділяються своїм прекрасним ефектом, схожим на пелюстки, та медовим відтінком.
Дамаська троянда
У парфумерії використовуються лише два сорти троянди завдяки їхнім ароматним властивостям: rosa damascena та rosa centifolia . Привабливість дамаської троянди полягає в її виразних медових акцентах та злегка пряному ароматі. Родом з Персії, цей дуже давній сорт є найбільш використовуваним у парфумерії. Зараз його здебільшого культивують у Болгарії, Туреччині та Ірані. Різні парфумерні продукти, такі як рожева вода, рожева олія та абсолют троянди, отримують за допомогою різних методів екстракції, кожен з яких має свої відмінні нюхові характеристики. Рожеву олію отримують методом парової дистиляції. Болгарська троянда має фруктові грані з нотками груші, лічі та малини.
Фіалка
Незважаючи на свій легко впізнаваний та популярний аромат, фіалка — німа квітка, оскільки природним шляхом витягти її аромат неможливо. Для екстракції можна використовувати лише листя та стебла. Зелений аромат гострого огірка, який вони випромінюють, є антитезою аромату квітки. Щоб відтворити фруктовий, гурманський та злегка деревний аромат її пелюсток, Френсіс Куркджян використовує пахучі молекули, які називаються іононами (іонос означає пурпуровий грецькою), відкриті та зроблені доступними парфумерам наприкінці 19 століття. У жіночій парфумерії фіалка надає пудрової грані або смакового відчуття, яке чудово поєднується з рожевими нотками. Її зелена грань широко використовується в чоловічих аромата












Відгуки
Будьте першим!