укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

ADLUX. Меблі, підставки, освітлення вироблені з натурального дерева

ADLUX. Меблі, підставки, освітлення вироблені з натурального дерева 1 – techzone.com.ua
ADLUX. Меблі, підставки, освітлення вироблені з натурального дерева 2 – techzone.com.ua
ADLUX. Меблі, підставки, освітлення вироблені з натурального дерева 3 – techzone.com.ua

ADLUX. Оточи себе справжнім.

  ТМ ADLUX з’явилась на світ у дещо незвичний, але абсолютно природній спосіб. Наша команда понад 20 років займається інсталяційними роботами, пов’язаними із аудіо та відео технікою, TV, проектуванням ‘’розумних’’ будинків, усіма видами електротехнічних робіт, освітленням. Ми сповідуємо комплексний підхід  до роботи. У процесі цієї різнопланової діяльності, часто виникали ситуації, коли потрібні нам для втілення задумів меблі, світильники чи аксесуари, ринок не міг нам запропонувати.

  І ось тут далось в знаки давнє захоплення майструванням по деревині. Та й закрутилось – придбання устаткування, залучення професіоналів, організація виробництва та перші розробки. Мабуть, найважливіша наша перевага в тому, що ми знаємо що і для чого створюємо. Адже тісно контактуємо із замовниками наших послуг, партнерами, дилерами, товаришами по цеху та й, зрештою, покупцями нашої продукції. Ми йдемо на зустріч, прислухаємось до слушних порад, прагнемо розвиватись та вдосконалювати наші вироби.

  Продукти ADLUX:  тумби, стійки, підставки та різноманітні світильники виготовляються із масиву деревини різних порід. Горіх, дуб, черешня, ясен – породи, краса візерунків та текстура яких здатна зачаровувати. Ми навчились уміло розкривати красу та неповторність дерева і поєднувати це із функціональністю виробу. ADLUX – це зрозуміла простота та природня привабливість.

  Ми розуміємо, що меж досконалості не має, але ми однозначно рухаємось у заданому напрямку. Подивитись, оцінити на власні очі та замовити натуральні меблі та освітлення можливо у шоурумі Техзона, що знаходиться за адресою місто Київ вул. Івана Гонти 3а. До зустрічі, панове.

Перейти в каталог