укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

ADAM Audio представляє нову A-серію

ADAM Audio представляє нову лінійку студійних моніторів серії А, що складається з 5 моделей - A4V, A7V, A44H, A77H та A8H. 

«Наша команда працювала за зачиненими дверима протягом багатьох років, щоб створити лінійку A серії третього покоління», – говорить Крістіан Хеллінгер, генеральний директор ADAM Audio. «Ми використовували передовий інженерний досвід, сучасні технології матеріалів та просунутий DSP для створення нової серії студійних моніторів, що забезпечують приголомшливу чіткість та низький рівень спотворень, з використанням нових низькочастотних та середньочастотних драйверів. І, мабуть, це найбільш важливо для наших кінцевих користувачів: динаміки серії A спроектовані таким чином, щоб їх можна було адаптувати до вимог навколишнього середовища. Використовуючи програмне забезпечення A Control, можна завантажувати розширені фільтри безпосередньо на вбудовану платформу на борту моніторів, щоб допомогти компенсувати недосконалу акустику приміщення. Вбудована платформа підтримує фільтр від виробника Sonarworks. Прошивка, що оновлюється, дозволяє цим моніторам розвиватися, тому клієнти можуть продовжувати отримувати вигоду в майбутніх інноваціях від ADAM Audio».

Поворотний хвилевід HPS & X-ART твіттер

ADAM Audio HPS (система високочастотного поширення звуку) хвилевідна технологія дозволяє високочастотним динамікам розсіювати звук з контрольованою консистенцією, широким по горизонтальній осі, але щільно сфокусованим у вертикальній площині. ADAM Audio А серія представляє новий дизайн поворотного хвилеводу HPS, ви можете повертати монітори на 90 градусів та продовжувати насолоджуватися детальністю звуку. Вони ідеальні як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

HPS хвилевід зроблений з нової полімерної суміші скловолокна, яка допомагає створити чистий звук без небажаного резонансу. ADAM Audio X-ART твіттер це серце поворотного HPS хвилеводу. Зроблений вручну в Німеччині, X-ART твіттер забезпечує найточніший відгук та детальність звуку. X-ART твіттер забезпечує стабільність та якість у всій новій А серії,  від А4V до A8H.

Багатошаровий мінеральний вуфер MLM

Вуфери нової А серії вироблені за унікальною технологією, суміш мінеральних волокон, обпечені разом, що створює легкий, але водночас міцний матеріал. У кожного конусу, нової серії ADAM Audio А, своя унікальна форма для поєднання цього матеріалу з новою системою магнітів. Тому НЧ-динаміки серії A забезпечують високу потужність з низьким рівнем спотворень, забезпечуючи чисті низькі частоти.

Гібридне підсилення

Нова серія А поєднує в собі найкраще з двох цифрових та аналогових світів. НЧ динаміки керуються підсилювачами класу D, які допомагають створити лінійну характеристику, зменшуючи спотворення. Ці підсилювачі потужні та ефективні, як з точки зору використання енергії та відтворення детального звуку. Низька тепловіддача дозволила використати менші радіатори, що сприяла збільшенню потужності та ефективності нової серії А. Твіттери та середньочастотні драйвери керуються підсилювачем класу AB які забезпечують плавне, природне відтворення високих частот. Кожен підсилювач оптимізовано для свого робочого діапазону, в результаті чого виходить точно налаштований, правильно вирівнений динамік. Щоб досягти цього, ADAM Audio провів численні вимірювання та сеанси прослуховування, випробувавши незліченну кількість підсилювачів та компонентів підсилювача.

Електроніка на основі DSP

Нова серія А використовує DSP процесор для більшої точності та передбачуваності, ніж аналогові монітори. За допомогою нових прошивок, які ви можете оновити через Ethernet, у вас завжди буде актуальне ПО від ADAM Audio, включаючи нові фільтри та функції, альтернативні звучання.

Адаптивна система

На задній панелі нової серії моніторів ADAM Audio А ви знайдете чотири діапазони вирівнювання для вашої кімнати: Bass, Desk, Presence та Treble. Це покроковий еквалайзер, який дає понад 100 різних налаштувань, допомагаючи компенсувати типові акустичні проблеми, які виникають при розміщенні динаміків.

Звучання

В новій серії моніторів ADAM Audio А на задній панелі корпусу ви знайдете два перемикачі “UNR” та “Pure” це вбудовані налаштування звучання. Тут ви також знайдете опцію «Ext», яка присвячена розширеній функціональності, яка постачається з A Control через з’єднання Ethernet.

«UNR» або «Uniform Natural Response™» — це динамічна, натурально звучаща АЧХ ADAM Audio, яка повторює оригінальний характер звуку з легендарних моніторів AX серії, ви з легкістю впізнаєте фірмовий звук ADAM Audio. Ви можете використовувати ці монітори для написання музики та просто насолоди.

«Pure» — це високоточний і нейтральний варіант звучання. Це «плоске» налаштування, ідеальне для мікшування та мастерингу, де ви дійсно повинні знати всі деталі та покладатися на чесне уявлення ваших динаміків.

Опція «Ext» призначена для розширення функціональності, яка постачається з A Control через з’єднання Ethernet. Використовуючи шестисмуговий еквалайзер A Control, створіть унікальний профіль налаштувань та перенесіть його у монітор.

A Control (пульт дистанційного керування в режимі реального часу)

Функціональністю всіх моніторів серії A на основі DSP можна керувати дистанційно та в режимі реального часу через Ethernet за допомогою безоплатного програмного забезпечення A Control. Контроль доступний для завантаження для Windows і MacOS в MyADAM на www.adam-audio.com для клієнтів, які зареєстрували свої монітори серії A. Після завантаження та встановлення ви можете керувати кількома моніторами одночасно, точно регулюючи налаштування вирівнювання та затримки з різних позицій прослуховування у вашій студії. Під час роботи ви можете дистанційно керувати гучністю монітора, якщо ви далекі від фейдера або фізичного інтерфейсу. Можливості дистанційного керування особливо корисні в багатоцільових кімнатах, дозволяючи вам переконатися, що голос, еквалайзер та інші налаштування відповідають вашим потребам.

Корекція кімнати та Sonarworks інтеграція

Нова серія ADAM Audio А моніторів розроблена адаптуватися до зміни вимог, налаштувань та середовища. Використовуючи програмне забезпечення A Control, ви можете налаштувати розширені фільтри безпосередньо на вбудовану платформу на борту моніторів, щоб компенсувати недосконалу акустику приміщення. Ця вбудована платформа підтримує фільтри від провідної компанії Sonarworks. Використовуючи програмне забезпечення Sonarworks і вимірювальний мікрофон, ви можете відкалібрувати свої монітори для нової кімнати або нових вподобань.

Система Bass Reflex

Нова серія А успадкувала дизайн корпусу від АХ серії, але має більш глибокі скошування для подальшого зменшення дифракції. Крім того, товщі перегородки зміцнюють корпуси та зменшують внутрішні вібрації, а конструкція з розширеними портами оптимізує повітряний потік і зменшує шум порту. Усі монітори серії A мають інтерфейс для кріплення знизу, що дає вам можливість монтувати їх там, де вони вам потрібні.

Моделі A4V та A7V будуть доступні в Україні вже на початку липня, тож приймаємо попередні замовлення.

Перейти в каталог