укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Запальничка 250 Harley Davidson 29739

Код товару: 1302967
В наявності
1 694  грн
+ безкоштовна доставка від 4000 грн.
Приймаємо:
mastercard visa applepay googlepay
Відгуків ще немає
Бренд
Zippo
Тип: Бензинова (паливо Zippo продається окремо) Конструкція: Вітрохахисна Підпалювання: Кремнієвий Гарантія: Пожиттєва від виробника Комплектація: Запальничка не заправлена (паливо придбається окремо), фірмова коробка Міжнародний артикул Zippo: 250 Підходить для гравіювання: Так Країна виробництва: США. Бредфорд Матеріали та розміри Матеріал корпусу : Метал Колір корпусу: Сірий Висота, мм: 56,5 Ширина, мм: 38,1 Товщина, мм: 12,7 Вага, г: 82
Доставка товару по Києву: складає 100 грн *,
а при замовленні на суму понад 4000 грн. доставка безкоштовно!
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Опис

Запальничка Zippo 250 Harley-Davidson - це стильна і класична бензинова запальничка Zippo в чорному кольорі, що уособлює собою поєднання елегантності та мотоциклетної культури. Її латунний корпус не тільки надає запальничці міцність, але також прикрашений зображенням черепа і логотипу Harley-Davidson, що надає унікальний і характерний вигляд.

Принт на корпусі запальнички є стійким до стирання, що забезпечує довговічність і збереження стильного дизайну навіть у разі щоденного використання. Чорний колір створює ефектний контраст з яскравими елементами декору, надаючи запальничці вишуканого вигляду.

Ця запальничка ідеально вписується в колекцію аксесуарів для любителів мотоциклів і стилю Harley-Davidson. Вона стане не тільки функціональним предметом для запалювання, а й виразним аксесуаром, що підкреслює ваш індивідуальний стиль.

Характеристики
Бренд
Zippo
Тип товара
Запальничка
Розмір зажигалки
Classic

Відгуки

Відгуків про "Запальничка 250 Harley Davidson 29739" ще немає.
Будьте першим!

Ваш відгук

* - поля обов'язкові для заповнення
Подібні товари
Ви дивилися
( 10)