Кухонний ніж Victorinox Standard Bread 5.1633.21B
Доставка товару по Києву: складає 100 грн *,
а при замовленні на суму понад 4000 грн. доставка безкоштовно!
а при замовленні на суму понад 4000 грн. доставка безкоштовно!
Готівковий розрахунок
Безготівковій розрахунок
Безготівковій розрахунок
Опис
Швейцарський хлібний ніж STANDARD Bread 5.1633.21B від всесвітньовідомого ножового виробника Victorinox (Вікторінокс). Довге серейторне лезо сформує акуратні шматочки з будь-якого хлібобулочного виробу з мінімальною кількістю крихт, забезпечуючи рівний та гарний зріз. Відтепер вашим улюбленим заняттям буде нарізати свіжоспечений хліб з хрусткою скоринкою, а ви станете справжнім віртуозом ефектних презентацій. Хлібний ніж Вікторінокс Стандард 5.1633.21B із висококласним штампованим лезом з фірмової неіржавної сталі та електронним гравіюванням на лезі, що гарантує справжність ножового виробу. Ударостійке руків'я виготовлене з тривкого термопластику – поліпропілену, що має зручну ергономічну форму, а його шорстка поверхня подбає про стійку фіксацію ножа у руці. Ніж STANDARD Bread 5.1633.21B, з чорним руків'ям: спеціалізація: ніж для хліба та хлібобулочних виробів довжина леза: 21 см заточка: серейторна (хвиляста) матеріал леза: неіржавна сталь високого класу матеріал руків'я: поліпропілен (PP) упаковка: блістер з кольоровим друком серія: Standard виробник: Victorinox AG, Швейцарія Лише оригінальна продукція, надшвидка доставка та офіційна гарантія якості на всю продукцію Victorinox. Придбати високоякісний кухонний ніж для хліба Victorinox Standard Bread 5.1633.21B можна на нашому сайті Вікторінокс Україна (ексклюзивний дистриб'ютор торговельної марки).
Характеристики
Бренд
Victorinox
Країна походження
Швейцарія
Колір
Чорний
Гарантия
Довічна
Назначение
Для хліба
Тип випуску товару
Серійний
Вид товару
Кухонний ніж
Вага (кг)
0.106
Довжина (cм)
37.5
Матеріал руків'я/накладок
Поліпропілен
Матеріал леза
Неіржавна сталь
Серії
Standard
Спеціалізація
Bread
Вид леза
Серейторне
Довжина леза (см)
21
Подібні товари
Ви дивилися
( 1)
Відгуки
Будьте першим!