укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Кухонні мийки Granado: іспанські технології, українська ціна

Кухонні мийки Granado: іспанські технології, українська ціна – techzone.com.ua

Мийка – важлива деталь кухні. Можливо, найважливіша, якщо у вас велика сім'я і щодня у місткій чаші залишається багато посуду. Відмивати її - то ще задоволення. І дуже добре, коли можна зробити цей нехитрий процес набагато зручнішим. З цим завданням чудово справляються кухонні мийки української компанії Granado.

Можна з упевненістю сказати, що миття їх виробництва – один із найцікавіших (і надійних!) варіантів. Все тому, що створено вони згідно з європейськими стандартами, де якості приділяється левова частка уваги. Насправді це означає лише одне – купивши мийку з нанограніту ТМ Granado, ви надовго забудете про її заміну. Можливо, настільки «надовго», що ваше нове миття переживе і кілька ремонтів на кухні.

Адже нанограніт – це і рекламна назва матеріалу, і приємна його особливість. Така мийка виконана з поєднання натурального граніту і акрилу, що його сполучає. Тим самим істотно підвищується довговічність та надійність матеріалу. А ще він отримує додатковий бонус – поверхню без пір, де в іншому випадку могли б з'явитися бактерії. Тепер колоніям мікроорганізмів, що так люблять вологе середовище, просто нема за що зачепитися. Інакше кажучи, мийки з нанограніту ТМ Granado гігієнічні та допомагають утримувати кухню в чистоті.

До плюсів асортименту українського бренду варто віднести і велику кількість варіантів мийок. Кругла, овальна, прямокутна, трапецієподібна - яка вам подобається більше?

Істотно розширює вибір і багата палітра кольорів – від класичного білого (або чорного) до модного нині Grafito або стильного Avena.

І ще кілька слів про переваги мийок із нанограніту. Відмити її від забруднень досить легко. А шум води, що падає у чашу, знижується до дуже малопомітного рівня. Настільки, що під цей шум можна спокійно спати.

Порадує вас і просторе сушильне крило (з канавками для зручного розміщення посуду), і сифон у подарунок, і наявність в асортименті компанії стильних змішувачів та дозаторів для мила.

Словом, продукція ТМ Granado – це відмінний вибір, що поєднує у собі європейську якість та доступну українську ціну. Втім, усі слова звучать не так переконливо, як власний досвід.

Впевнені, що вибравши кухонну мийку від українського бренду, ви в ній не розчаруєтеся.

Залишається лише обрати свій варіант миття. :)

Перейти в каталог