укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Lenco випустила доступні і якісні програвачі платівок

Lenco випустила доступні і якісні програвачі платівок – techzone.com.ua

Для тих, хто ще не знає: Lenco - це бренд модної битової електроніки. Коли-то Lenco починає працювати як незначна, але амбіційна електронна компанія в Швейцарії. Сьогодні Lenco є світовим лідером у виробництві продукції для аудіо. З конця 90-х ми з гордістю можемо сказати, що штаб-квартира Lenco знаходиться в країні жаб.

Ранній старт

Lenco була заснована швейцарською парою Фріц та Марі Лаенг після бурної Другої світової війни. Я справді, ім'я Ленко проізошло від цієї фамілії. Пара відкриває власний магазин електроніки, який перетворюється на фабрику, на якій він продає у своєму магазині, а також виробляє їх власну компанію. Конечно, Lenco звучить трохи більш міжнародним шляхом, чим Laeng, тому що це було амбіціями чистокровних підприємців Фріца та Марі. Надійні та доступні за ціновими продуктами, які роблять, що, наприклад, мають бути швейцарські годинники.

60-і

У 1960 році Lenco випустила свої першокласні якісні програвачі пластику, категорію продукції, яку ми все ще відомі. У конце 60-х років Lenco придбав міжнародний престиж, випустив культовий програвач вінілових пластиків L75, прочний програвач вінілових пластиків весом 4 кг із легендарним тонармом. Коли-то говорили, що на цьому пристрої можна віддати крутитися навіть взрослого людини. Ми ніколи цього не пробували ...

70-і роки

У 70-х роках Lenco справді потрапило під підписку, завдяки чому ця компанія зайняла 1300 чоловік у 3 різних місцях, що було величезним досягненням за той час; конечно, для електронних товарів, які в цей час не були поширені, як зараз. Крім того, Lenco експортувала продукцію свого заводу в Швейцарії в 80 країнах світу.

90-і та по цей час

З конца 1990-х років Lenco знаходиться в руках голландців, і в кінцевому результаті її штаб-квартира була розташована в Південному Лімбурге-Нут. З цієї миті Lenco, у доповненні до свого програвача, також виробляє та (через Інтернет) продає електронні продукти, які є модними, модними та дуже актуальними, включаючи інтернет-радіо, радіо DAB + динаміки та т. д.

Сучасна компанія, сучасні продукти

На даний момент Lenco продає як ретро-товари, так і товари smartchoice у звичайних магазинах та різних міжнародних інтернет-магазинах, включаючи наших власних. Спустя більше 75 років Lenco завжди знає, як визначити себе заново і в цей час підтримувати відмінне співвідношення цін і якості. Для багатьох Lenco стала частиною їхнього життя, від програвачів минулих років до сучасних бездротових пристроїв Bluetooth. Одним словом, випробуйте найпрекрасніші ностальгічні та нові моменти з Lenco!

Перейти в каталог