укр
  • Пн., Нд. - з 1000 до 1800

Компанія Denon випустила ресивери з підтримкою 8К

Компанія Denon випустила ресивери з підтримкою 8К – techzone.com.ua

Четвертого  червня 2020 року, японська компанія-виробник  Denon представляє перші в галузі аудіовідео ресивери з підтримкою роздільної здатності відео 8K. Компанія завжди була лідером і законодавцем моди в технологічних досягненнях і початок роботи з 8К є наступним розділом в її історії та історії світу.

Нові AV-підсилювачі та ресивери Denon серії X дозволять створити домашній кінотеатр найвищого класу та максимально  скористатися найновішими технологіями HDMI останньої версії. Тепер, завдяки найвищій якості зображення і новим можливостям декодування аудіо, простіше ніж будь-коли, втілити відчуття справжнього   професійного кінотеатру у власному будинку.

Нова Х-серія це готовність вашого домашнього кінотеатру до найближчого майбутнього в роздільній здатності 8K, і існуюча вже зараз можливість підвищувати роздільну здатність зображення HD-READY і 4K до 8K, за наявності сумісного з 8К телевізора SONY. Також, це перехід на новий рівень для любителів пограти на приставці: чітка ідеально чиста картинка 4K/120 Гц і більш плавний позбавлений затримок процес гри значно покращать їхню якість. Особливо це порадує тих, хто на ти з Sony PlayStation та XBOX.

Лінійка виробника DENON включає 7.2-канальну модель AV-ресивера AVR-X2700H потужністю 150Вт на канал, два 9.2-канальних AV-підсилювача AVC-X3700H, AVC-X4700H потужністю 180Вт і 201Вт на канал відповідно. AV-підсилювач потужністю 205Вт на канал із чарівним ім'ям AVC-X6700H. Вся серія аудіовідео ресіверів легка у підключенні, налаштуванні та використанні. Підтримує всі відомі сучасні формати 3D-звуку і оснащена інтерфейсами HDMI найновіших специфікацій.

Топові моделі  ресиверів Denon AVC-X6700H і AVC-X4700H підтримують чи не всі формати об'ємного 3D-звуку, включаючи Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced, Auro-3D і DTS:X Pro (тільки в AVC-X6700H).

За допомогою унікальної технології мультирум HEOS® Built-in, власники Х-серії зможуть стримати музику з потокових сервісів Deezer і TuneIn у будь-якому приміщенні в будинку і навіть поза домом, не використовуючи дротове підключення. Можна відтворювати ту саму пісню в усьому домі або вибирати різні треки в кожному приміщенні, включаючи вашу веранду. Крім HEOS, можна слухати музику за допомогою Apple AirPlay 2 та Bluetooth, також можна слухати інтернет радіо з усіх куточків світу. JAZZ, Pock, POP – всі жанри під силу новій лінійці DENON.  Придбати аудіовідео ресивери денон можна у спеціалізованому шоурумі – магазині Техзона.

Ресіверами можна керувати за допомогою голосу: X-серія працює з Amazon Alexa, Google Assistant та Apple Siri. Якщо Amazon Alexa дозволить передавати різні команди, наприклад, перемикання входів між декількома медіаплеєрами, то Google Assistant та Apple Siri допоможуть регулювати гучність, переходити між треками та багато інших корисних функцій.

Ключові особливості всіх AV-ресиверів X-серії 2020 року:

Відео та HDMI

  1. 8K (Новинка New): Зображення з безпрецедентною деталізацією, завдяки наскрізній передачі та апскейлінгу 8K.
  2. 4K/120 Гц (Новинка New): Неймовірно плавна чіткість руху зображення завдяки наскрізній передачі відео 4K/120 кадрів в секунду.
  3. Variable Refresh Rate — Змінна частота оновлення (Новинка New): Знижує або усуває лаг, посмикування та змащування кадрів для більш плавного та якісного геймплею.
  4. HDR10+ (Новинка New): Отримайте максимум від сумісних з HDR10+ телевізорів та контенту, завдяки можливості наскрізної передачі відео HDR10+.< /li>
  5. Dynamic HDR (Новинка New): Оптимізуйте продуктивність HDR телевізорів за допомогою технології Dynamic HDR, що передає динамічні метадані від сцени до сцени або кадру за кадром.
  6. Quick Media Switching — Швидке перемикання медіапотоку (Новинка New): Більше дивіться, менше чекайте. Попрощайтеся з порожніми екранами, коли використовується Quick Media Switching (QMS).
  7. Quick Frame Transport — Швидка передача кадрів (Новинка New): Насолоджуйтесь безперервним і плавним геймплеєм завдяки мінімізованим затримкам.
  8. Підтримка eARC: Удосконалений канал повернення аудіо підтримує новітні формати 3D-звуку без втрат, щоб передавати аудіо безпосередньо з телевізора на ресивер через підключений кабель HDMI.
  9. Auto Low Latency Mode (ALLM — Автоматичний режим низьких затримок): Режим гри з низькими затримкамиками працює на Xbox One і вимагає телевізора з відповідною підтримкою.
  10. Неймовірні кольори: підтримка субдискретизації 4:4:4 Pure Color, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D та передача BT.2020 &mdash ; все це для кольору, чіткості та контрастності виняткової якості.
  11. HDCP 2.3: Підтримка найновішого стандарту захисту від копіювання на всіх портах HDMI.

Аудіо та Об'ємне звучання

  • DTS:X Pro (Новинка New): технологія DTS:X Pro дозволяє обробляти до 13 каналів (доступна на AVC-X6700H) .
  • Захоплюючий 3D-звук: Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced та Auro-3D.
  • Висококласний ЦАП: 32-бітовий ЦАП від AKM здійснює декодування аудіо високої роздільної здатності.
  • Аудіо Hi-Res: Здатність декодувати файли до 24 біт/192 кГц форматів без втрат lossless-форматів ALAC, FLAC і WAV, а також DSD 2.8 МГц і 5.6 МГц, що зчитуються з USB -вхід на передній панелі або пристроїв у домашній мережі.
  • Знайти та купити ресивер лінійки Денон можна у нас на сайті techzone.com.ua
Перейти в каталог